Mastodon Hoppa till huvudinnehåll
Typ av gåva
  • min 50 kr/mån
kr/mån

Kampanjer

Djurens Rätt arbetar för att förändra livet för de djur som är flest och har det sämst. Engagera dig för djuren du också – här hittar du våra aktuella kampanjer.

Taco Bar, låt kycklingarna komma ut!

For the love of turbokycklingar? Taco Bar skriver om "kärleksfullt utvalda råvaror" – men att inte låta kycklingar få vara utomhus är allt annat än kärleksfull.

Djurens Rätts kycklingkampanj

I Sverige föds det upp och dödas över 100 miljoner kycklingar varje år för sitt kött. Det är de djur i livsmedelsindustrin som är absolut flest och som har det allra sämst. Med den här kampanjen gör vi det enkelt för dig att göra skillnad.

Ge djuren en röst i EU - inrätta en djurskyddskommissionär

Det behöver bli tydligare vem som har det politiska ansvaret för djurens välfärd inom EU. Därför uppmanar nu Djurens Rätt, tillsammans med djurrätts- och djurskyddsorganisationer i EU:s 27 medlemsländer, EU att inrätta en djurskyddskommissionär.

Släpp burarna

Hundratusentals värpande hönor sitter fortfarande i trånga gallerburar i svenska djurfabriker, trots att konsumenter, livsmedelskedjor och EU-parlamentet har sagt nej till burarna. Nu är det upp till till de svenska politikerna - släpp burarna en gång för alla!

Har du fått nog av trånga hönsburar, långa djurtransporter och plågsamma djurförsök?

Bli medlem